• Jaarmarkt Alphen aan den Rijn

  Vanaf 2017 bouwt KDApps de website voor de grootste jaarmarkt van Nederland in Alpen aan den Rijn. Inmiddels is de website in WordPress gebouwd zodat de organisatie zelf makkelijk en efficiënt nieuwsberichten kan toevoegen. De huisstijl was al van tevoren vastgesteld, KDApps heeft vervolgens de complete look & feel van de website bepaald. 

  KDApps heeft ook de bijbehorende  app van de jaarmarkt gebouwd.

 • Body4everybody
  Body4everybody

  Voor Body4everybody heeft KDApps de webshop opgezet in WordPress in combinatie met Woocommerce. De opdrachtgever kan hiermee makkelijk zelf artikelen toevoegen, voorraadbeheer bijhouden en alle bestellingen efficiënt in één overzicht terugvinden. Hierbij is gebruik gemaakt van verschillende plugins waarbij deze waar nodig aangepast zijn om specifiek aan de wensen van de opdrachtgever te voldoen. Het logo en de huisstijl zijn vooraf bepaald. In overleg is door KDApps de volledige look & feel van de website daarop toegespitst. 

 • SolidCare4Mobile

  In de periode tussen 2014 en midden 2016 heeft KDApps voor SolidCare4Mobile zowel de website als het intranet verder ontwikkeld. Het verder uitbouwen van de sites was toegespitst op het bieden van statusupdates over toestelreparaties aan klanten. Daarnaast is er een B2B website gebouwd met koppelingen met diverse bedrijven en sub-websites voor o.a. Lebara. KDApps verzorgde zowel de frontend als backend voor SolidCare4Mobile.